VO-Lux, uw partner voor badkamers, keukens, kasten, bureaus, slaapkamers, dressingkasten.

Het begon als eenmanszaak te Mol-Millegem met stichter Jos van Olmen. De firma kende een snelle groei waarbij de levertijden te lang werden en er besloten werd enkele vakmensen aan te werven. In 1974 werd een nieuwe toonzaal en fabricagehal gebouwd in de Martelarenstraat te Mol. Tien jaar later was onze toonzaal opnieuw aan uitbreiding toe. In 1988 kenden we een grote tegenslag waarbij een deel van de fabricagehal in vlammen opging. Met man en macht werd alles in het werk gesteld om onze 10 personeelsleden in dienst te houden en werd er een nieuwe fabricagehal gebouwd.

In 1992 namen Jos Van Olmen en zijn vrouw definitief afscheid van de firma.De huidige eigenaar, Staf Macken, nam het roer over met dezelfde mensen, dezelfde strategie en zeker zoveel passie voor het interieur. Dit wilde zeggen: nieuwe investeringen. Het machinepark werd gemoderniseerd en nieuwe technieken ontwikkeld om aan de wensen van onze klanten sneller te voldoen.

Ondertussen zijn we weer heel wat jaren verder en vernieuwing en modernisering blijven kernwoorden binnenin onze technieken en daar zijn we fier op!

Klik hier voor onze contactgegevens.

Onze meestgebruikte merken:

Copyright © all rights reserved.

VO-Lux 2016